MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Gratis rygtest i København

Klik her for gratis rygtest i København

Er du udhvilet hver eneste dag?

Markedet for senge, madrasser og topmadrasser er uendeligt stort, og når man er på udkig efter en ny seng, er det vigtigt, at man kigger efter en, hvor designet passer ind i hjemmets stil. Dog er det vigtigere, at man kigger efter en madras og topmadras til sengen, hvis densitet og materiale passer til ens krop, så man vågner frisk og udhvilet hver eneste dag. Det er sidste del, som oftest er sværest.

Din krop er unik

Hver eneste krop er unik, og mange ved ikke, hvilke madrasser som støtter deres ryg, lænd m.m. på bedste vis. Heldigvis er der hjælp at hente hos sengespecialisterne rundt omkring i Danmark, hvor man hos nogle af dem kan få en rygtest, der viser, hvilken madras der giver den optimale støtte.

Få en gratis rygtest hos Schwarz Senge

Bl.a. tilbyder Københavns ældste sengeforhandler Schwarz Senge en gratis rygtest, hvor du får hjælp af en fagmand til at finde den seng, der passer bedst til dine behov, så du undgår fejlkøb, der resulterer i kroniske smerter i din ryg, hofter og resten af kroppen. Du får dermed hjælp til at finde madras, der er tilpasset din kropstype, så du får den optimale sovekomfort hver eneste nat.

SE TILBUD