MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Ikea madrasser

Stort sortiment hos Ikea
Ikea er som sagt udbyder på nogle af de billigste madrasser, du kan få online. Der er et stort sortiment inden for Ikea madrasser, bl.a. sælger Ikea springmadrasser, boxmadrasser, skummadrasser og latexmadrasser.
 
Kvalitet
Vi har hos madras.dk testet nogle Ikea madrasser, og der er her stor forskel på, hvor god kvaliteten er alt efter, hvilken madras man vælger. Vi anbefaler, at du køber en af de madrasser, Ikea har med en højde fra 14cm og højere. Er dette ikke muligt, bør du overveje at købe en rigtig god topmadras på minimum 7cm.
 
Pris
Der er meget stor forskel på Ikea madrasser. Der er madrasser til ethvert budget og behov. Nogle kan du få helt ned til 300kr. til en størrelse på 90x200cm. Her er højden og kvaliteten ikke lige så høj som ved nogle af Ikeas dyreste madrasser. Du kan sagtens finde madrasser af god kvalitet hos Ikea, hvor højden på madrassen er helt op til 22cm, og prisen selvfølgelig er højere end den tidligere nævnte. På sidstnævnte er prisen ca. et par tusinde kroner for en madras med størrelsen 90x200cm.
SE TILBUD