MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Madrasser

Når man skal købe sine nye madrasser, er der en masse ting, man skal overveje. Bl.a. hvad dit budget er, hvilket materiale den skal være af, hvor høj den skal være og om det skal være en madras, der skal bruges i en sengeramme eller en selvstændig boxmadras. Madrasser skal helst kunne holde i mange år og være af så god kvalitet, at de giver din krop den optimale støtte, som den har brug for.

Madras.dk

Hos madras.dk finder tester vi madrasser, der er af forskellige mærker, kvalitet og priser. Derfra kan vi give dig vores anbefalinger med hensyn til højde, kvalitet osv. Derudover undersøger vi løbende nettet for gode tilbud, så du kan købe dine næste madrasser til en god pris.

Den gode kvalitet

Vi anbefaler, at man køber madrasser af god kvalitet. Dette gør vi, da du skal sove på denne hver nat i de næste mange år, og det er derfor vigtigt, at din krop får den støtte og komfort, den har brug for. Hästen, Auping og Tempur er kendt for at lave madrasser af den bedste kvalitet, der er på markedet.

Mål på din nye madras

Hvis ikke standardmålene på madrasserne, som i de fleste tilfælde er 90x200cm eller 140x200cm, passer dig, er det hos mange af udbyderne muligt at få fremstillet madrasser efter de mål, du ønsker. Dette sker dog for det meste for en lille merpris. Derudover skal du overveje, hvad højden på din nye madras skal være. Vi anbefaler, at du finder en, der har en tykkelse på ca. 14-22cm.

SE TILBUD