MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Schwarz Senge

Københavns ældste sengeforhandler

Schwarz Senge er Københavns ældste sengespecialister, som har eksisteret helt tilbage fra 1950. De har altid været kvalitetsbevidste og ønsker kun, at deres kunder får de senge, der opfylder deres individuelle behov. Derfor har Schwarz Senge kun ansatte med mange års erfaring, som kan hjælpe kunderne med at finde de kropstilpassede madrasser, de har behov for.

Kvalitetsbevidst sortiment hos Schwarz Senge

Schwarz Senge har en stor detailbutik på 500 kvm. på Østerbro, hvor de både forhandler senge og madrasser i alle mål. Her finder du et stort sortiment, som er nøje sammensat af deres professionelle indkøbere, der er super kvalitetsbevidste. Derfor møder du bl.a. en række kvalitetsmærker som Röwa, Tempur, Dunlopillo, Carpe Diem, Koz by Lama og Getama.

Få hjælp til at finde den rette seng for dig

Hos Schwarz Senge har de senge, som alle dækker forskellige behov. Når du skal finde den bedste seng og de bedste madrasser, er det derfor vigtigt, at du får taget en rygtest, som viser, hvilke behov din krop har, og dermed vil du også finde du ud af, hvilke madrasser, der er bedst for din krop.

Denne test skal du få taget af en fagmand, og sengespecialisterne hos Schwarz Senge tilbyder at lave dem gratis, så du er sikker på at få den optimale støtte og komfort, når du sover.

SE TILBUD