MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Test af madrasser

Din madras er vigtig for din hverdag
Da vi hos madras.dk mener, at din madras har en rigtig stor indflydelse på din nattesøvn og dermed også din hverdag, har vi valgt at lave en test af madrasser. Dette har vi gjort for at kunne give dig de bedste råd og tips, du har brug for, når du skal investere i din nye madras.
 
Optimal støtte og komfort
Ved vores test af madrasser fandt vi ud af, hvor vigtig højden er. Vi anbefaler, at du køber en, der har en højde på minimum 14cm. Derudover er det væsentligt for din nattesøvn, at madrassen ikke er så blød, at du ikke synker helt ned i den, men at den samtidig har en fasthed, der giver dig den optimale støtte og komfort, mens du sover.
 
Den gode kvalitet er vigtig
Vi fandt også, at man selvfølgelig sover meget bedre og dermed er langt mere udhvilet efter at have sovet på en madras af god kvalitet i forhold til en, der er billig og måske ikke er af så god kvalitet. Ved vores test af madrasser blev vi opmærksomme på, at du sagtens kan bruge billige madrasser i nogle dage ad gangen, men at du på sigt bliver nød til at have en madras af den bedste kvalitet. 
SE TILBUD