MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Topmadras Tempur

Topmadrassen har indflydelse på din nattesøvn
Ligesom vi hos madras.dk anbefaler Tempurs madrasser, vil vi også anbefale dig at købe en topmadras fra Tempur. Det er uanset om du både mangler en ny madras og topmadras eller om du kun mangler en ny topmadras. Tempur har kvalitet i fokus, og du vil mærke, hvordan den gode topmadras vil have en indflydelse på din nattesøvn.
 
To topmadrasser
Tempur har to topmadrasser til salg i deres madraskollektion. Tempur 5cm fra relaxation serien, som du kan købe i både blød og fast ligesom deres madraskollektioner Original og Cloud. Derudover er der også Tempur 2-side comfort topper, som er 7 cm høj.
 
Minimum 7cm Tempur
En topmadras fra Tempur er af rigtig god kvalitet, dog skal du være opmærksom på, at Tempur anbefaler, at du sover på minimum 7cm. Tempur for at få den mest optimale støtte og komfort under din nattesøvn. Derfor anbefales det kun, at du køber Tempur 5cm fra relaxation serien. Ønsker du derfor at toppe en madras fra et andet mærke, bør du købe Te,pur 2-side comfort topper for at få den korrekte og mest optimale trykaflastning mens du sover.
 
15 års garanti
En topmadras fra Tempur kan du få i mange forskellige størrelser, og den kan derfor fås til mange senge. Og du får på disse 15års garanti.
SE TILBUD