MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

 

Topmadras test
Føl dig udhvilet med en god topmadras
Din topmadras er vigtig for at du får den gode nattesøvn, så du føler dig frisk og udhvilet og er klar til dagens udfordringer. En god topmadras sørger for at give din krop den optimale støtte, der skal til for, at du føler dig udhvilet. Dog ved de fleste ikke, hvad man skal kigge efter for at finde en god topmadras. Derfor har madras.dk lavet en topmadras test, der hjælper dig godt på vej til at finde din næste topmadras.
 
Minimum højde på 7-12cm
Ved vores topmadras test fandt vi ud af, at det er vigtigt med en god højde på madrassen. Vi anbefaler, at din næste topmadras har en højde på 7-12cm. Derudover er der lavet en test af Swerea IVF, der viser, at indholdet af kviksølv har en indflydelse på komforten i din topmadras. Så jo lavere indhold, der er i din topmadras jo bedre. Din forhandler vil kunne oplyse dig om dette tal.
 
Kvaliteten skal være i top
Endvidere har kvaliteten bestemt også noget at sige. Vi anbefaler helt klart ikke, at du køber den billigste topmadras, du kan finde. Disse har som regel en højde på kun 5cm., hvilket blot er en af de mange grunde til, at du ikke vil få en rigtige støtte og komfort, mens du sover. Under vores topmadras test fik vi på sigt rygsmerter, derfor anbefaler vi ikke at du bruger en billig topmadras til dagligt brug, men at du kigger efter en god topmadras, hvor kvaliteten er i top.  
SE TILBUD