MADRAS.DK
Like os på Facebook og vind to lækre hovedpuder!

Wonderland madrasser

Wonderland madrasser er under det koncept som de fleste sengeproducenter i dag falder ind under, nemlgi en slags byg selv seng hvor du vælger stil, sengeramme og madras og på den måde får en individuel seng som passer f´perfekt til dine krav til din nye seng. Det er kun dig der kan vurdere hvorvidt en seng er god at ligge i for dig og derfor bør du også tage dig tid til t vælge den rigtige. Alt efter hvordan du ligger når du sover findes der madrasser der støtte din krop i netop denne sovestilling.

Wonderland madrasser er opdelt i forskellige zoner som blandt andet kan indstilles ved hofte, skulder og så har madrasserne kantstop så du ikke ruller ud over kanten af sengen hvis du har tendens til at sove lidt uroligt om natten.

Alt betræk på Wonderland madrasserne kan tages af og vaskes således at du kan holde madrassen ren og pæn i mange år.

Et godt råd er at vende din madras et par gange om året. På den måde kan du sikre en længere levetid på din madras og så er det også bedre for din krop. Din krop er tungest i den øvre del hvilket gør at presset og trykfordelingen er mest massiv der. Derfor kan du både vende den helt om og skifte ende din din madras både for din egen og for madrassens skyld.

SE TILBUD